Manlief

 

 

De eerste foto is genomen bij de studentenvereniging waar we elkaar hebben leren kennen. Vuurspuwen is een van de activiteiten waar ze bekend om staan. Sterker nog, vorige week (februari 2014) zijn we daarmee nog op tv gekomen. In de zomer zet de vereniging zich in voor kinderen van een bepaalde doelgroep, dit heeft de afgelopen jaren gewisseld van de voedselbank, speciaal onderwijs en andere organisaties. Deze twee foto’s zijn hier ook gemaakt. De eerste tijdens een dagje Hellendoorn en de ander in thema-kleding, drie keer raden welk thema! Ik sta niet zo heel charmant op de foto, maar we staan er wel samen op. Destijds hadden we nog geen relatie.

Dit zijn de foto’s van de eerste vakanties samen, de studentenvereniging waar we lid van zijn is onderdeel van Scouting Nederland. De eerste foto is gemaakt tijdens een weekendje op een scoutingterrein en de overige drie tijdens een werkvakantie in Kandersteg, Zwitserland. Dat betekend drie dagen klussen, of eigenlijk halve dagen en daarna vier dagen vakantie en genieten van de omgeving zoals dit mooie meer. Echt heel vervelend, midden in de bergen, genieten van de mooie natuur,  met een stralende zon. Voor het eten en onderdak werd ook gezorgd, dus wat wil je nog meer? Op de terugweg zijn we langs Bern gereden.

De grootste hobby van manlief is alles wat met de Middeleeuwen te maken heeft. Zijn sport is dan ook middeleeuws zwaardvechten , er hangen dus ook meerdere zwaarden in huis (alleen het trouwzwaard mag in de woonkamer). Manlief verslind tijdschriften en boeken met dit thema, kijkt er veel docu’s over en gaat dus ook naar evenementen toe. De tweede was een demonstratie op verzoek van een vriend voor een middeleeuws themakamp, natuurlijk mochten de kinderen het zelf ook even proberen. Op de huwelijksreis na, is de enige reis die ik met manlief samen heb gemaakt naar Zuid-Engeland geweest. Natuurlijk een kasteeltje bezocht en Stonehenge. Manlief houdt niet zo van reizen, terwijl dat mijn grootste hobby is…

Als je een relatie hebt weet je dat je er ook een schoonfamilie bij krijgt. Twee van bovenstaande foto’s zijn gemaakt op de bruiloft van de zussen van manlief. De andere twee tijdens de familieweekendjes van mijn familie. Beide in Duitsland, de een bij Bad Bentheim en de ander Kleve, net over de grens dus.

De foto’s van de bruiloft en de huwelijksreis vindt je in een aparte blog. Hetzelfde geldt voor de bevallingsverhalen van baby girl en baby boy, evenals alle momentjes daarna.

2 reacties

  1. Wow, heb ik ook een blogje.

    Like

  2. Wow, heb ik ook een blogje.

    Like

Natuurlijk altijd leuk hoe jij er over denkt. Laat hier jouw ervaring achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: