Even voorstellen

Voor wie wat meer wil weten over wie ik ben; ik zal me hier onder even voorstellen aan de hand van een ABC.

Even voorstellen - mamaliefdeActief; Stil zitten is erg moeilijk voor mij, ik hou er van om van alles en nog wat te doen.

Bewust; Een van de drijfveren van deze blog is om meer bewust te leven, dus bezinning op wat ik heb gedaan en bedenken wat ik wil gaan doen.

Complimentjes; Het liefste benader ik de wereld positief; dit betekend in de praktijk veel complimentjes uitdelen. Natuurlijk vind ik het ook leuk om ze te krijgen.

Doen; Door te doen leer ik graag, soms is het zelfs zo dat ik achteraf afvraag waarom ik het ook alweer heb gedaan.

Enthousiast; Ik ben erg enthousiast, ik heb een brede interesse en als ik ergens mee begin doe ik dat ook voortvarend.

Foto’s; Zonder mijn telefoon kan ik niet meer, overal en altijd maak ik foto’s vooral van mijn kinderen en van de uitstapjes.

Geloven; Mijn ouders hebben mij een katholieke opvoeding gegeven, die ik op mijn beurt weer probeer door te geven aan mijn kinderen. Zonder iedere zondag in de kerk te zitten.

Hobby’s; In het verleden heb ik altijd meerdere hobby’s gehad, op dit moment zijn de kinderen mijn grootste hobby. Daarnaast geef ik nog trainingen bij Scouting en knutsel ik regelmatig. Ook de haartjes van mijn dochter zijn een leuk projectje.

Italiaans; Pizza, pasta en vooral lasagne zijn mijn favoriete voedsel. Viva Italia!

Jaartjes jong; Op dit moment ben ik 28 jaartjes jong, niet echt 100% een jonge moeder, maar wel jonger dan de gemiddelde 29 jaar voor het eerste kind.

Kinderen; Het hoofd onderwerp van dit blog en natuurlijk mijn leven. Zonder mijn kinderen zou ik niet meer kunnen.

Lente; In de lente ben ik jarig, dit is ook mijn favoriete seizoen als overal de bloemetjes uitkomen en het steeds warmer wordt. In de lente gaan we ook regelmatig weg.

Manlief; Wat ben ik blij dat ik hem ben tegen gekomen, en dat hij heeft volgehouden. We kenden elkaar al drie jaar, toen ik na een kerstdiner waar ik toch iets teveel had gedronken, voor hem ben gevallen. Geen moment spijt van gehad!

Naastenliefde; Dit vind ik zo’n mooi begrip, en is voor mij ook een van de kernwaarden. Als iedereen wat meer liefde heeft voor de ander zou de wereld een stukje mooier worden.

Oppassen; Regelmatig wordt mij gevraagd of ik wil oppassen, dit doe ik dan ook met veel liefde en ons huis is hier ook op ingesteld. Na mijn zwangerschapsverlof ga ik dan ook ‘professioneel’ oppassen als gastouder zodat ik lekker thuis kan blijven met mijn eigen kinderen.

Pleegzorg; Voordat ik manlief leerde kennen riep ik al dat ik niet perse kinderen van mezelf hoef, maar ook graag pleegkinderen wil opvangen. Toen mijn contract niet werd verlengd zijn we het traject begonnen en hebben inmiddels 1 pleegkindje gehad. Als het goed is komt er in het voorjaar een nieuw plekje vrij.

Qwerty; Ik zit graag achter de laptop, natuurlijk om aan mijn blog te schrijven. Maar ook voor andere dingen. Gelukkig heb ik al jong typeles gehad, dus verbaasd menigeen zich nog over mijn vingervlugheid.

Reizen; Dit was mijn allergrootste hobby voordat er kinderen in het spel waren, het liefst zo ver mogelijk. Onze huwelijksreis ging daarom ook heel bewust naar Indonesië zodat ik dit kon delen met manlief, maar goed ook want de kinderen kwamen sneller dan verwacht.

Social Media; Je kan me vinden op verschillende media; anderhalf jaar geleden was ik veel op instagram, op pinterest kom ik regelmatig terug, sinds 2007 heb ik een facebook profiel en ook op zoover kan je terugvinden.

Tuin; De b was al weggeven, maar ik vind het heerlijk om buiten te zijn. Toen ik mijn eerste huisje kreeg mocht ik zelfs kiezen uit een vierkamer woning op de eerste verdieping of een tweekamer woning met tuin. Het werd het laatste, hier hebben we in gewoond tot dochterlief zich aandiende.

Uit eten; Heerlijk vind ik het om te gaan uit eten, natuurlijk italiaans, maar ook van tapas of een wokrestaurant kan ik genieten. Ooit zou ik nog graag naar een sterrenrestaurant gaan, maar dat komt vast nog wel.

Vrijwilligerswerk; Op dit moment ben ik alleen nog maar voorzitter van een stichting dat zomerkampen organiseert voor doelgroepkinderen en actief voor de scouting, in het verleden heb ik ook veel vrijwilligerswerk gedaan binnen de kerk en Rotterdamse Jongerenraad.

Water; Water is ook echt mijn favoriete drankje.

XL; ‘Helaas’ mijn kledingmaat, heb wel een paar keer geprobeerd af te vallen, maar vindt het belangrijker om gelukkig te zijn met hoe ik er uit zie dan ongelukkig en mezelf willen veranderen.

Ysjes; Vooral de waterijsjes die je in het limonadepad kan vinden en straciatella ijs zijn hier favoriet. Tijdens de zwangerschap waren milkshakes ook echt een van mijn verslavingen.

Zwemmen; Vanaf jongst af aan ben ik een echte waterrad. Voor mij is het dan ook genieten tijdens het babyzwemmen of lekker in bad. Gelukkig wonen we op loopafstand van het zwembad.

een reactie

  1. Wat een originele manier om jezelf voor te stellen, leuk!

    Like

Natuurlijk altijd leuk hoe jij er over denkt. Laat hier jouw ervaring achter.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: